Om mine hjelpere

Pie Paasche Aasen – Designeren og illustratøren

226121_10150752332315010_625540009_20012409_2172964_n

Pie Paasche Aasen. Foto: Privat

Da jeg begynte å tenke på å lage en blogg lagde jeg en liste over hva jeg trengte.På listen sto det:

1) Lage innlegg

2) Ta bilder

3) Få med Pie

Heldigvis klarte jeg å få med Pie!

Verdens søteste venninne. Vi vokste opp sammen på Nordstrand og brukte store deler av 90-tallet på å designe diverse magasiner, spill og klubbeffekter. Pie er veldig kreativ. Hun lager veldig lekent og morsomt design, synes jeg. Jeg er utrolig heldig som har fått henne med på dette prosjektet.

Da hun begynte å studere grafisk design på Westerdals var hun den yngste som noensinne hadde kommet inn på studiet. Nå jobber hun som grafisk designer for Blå Design. Sjekk henne ut arbeidene hennes på pie.no

 

Ingrid Vognild «Vogga» og Kristine Myhrene Steffenak «Kræssa»

Heiagjengen

Ingrid Vognild og Kristine Myhrene Steffenak. Foto: Miriam Sare

Ingrid Vognild og Kristine Myhrene Steffenak. Foto: Miriam Sare

Vogga og Kræssa må omtales sammen fordi de er et fantastisk team. De er min private heiagjeng. Hver gang jeg kommer med en idè klapper de og roper JA! Høyt! Uansett om vi er på restaurant, på trikken eller andre steder der andre folk synes det er upassende å rope høyt. Hadde det ikke vært for de to hadde jeg aldri opparbeidet selvtilliten jeg trengte for å starte denne bloggen. Det hadde heller ikke blitt en like morsom blogglanseringsfest og verden hadde vært et generelt kjedeligere sted. Alle burde ha en Vogga og Kræssa i sitt livt. Takk for at dere har bidratt med mange gode ideer. Takk for at dere har brukt masse tid på hjelpe til med bloggen uten å forvente noe tilbake.

Vogga er lege i spesialisering i radiologi. Kræssa er lege i spesialisering i gynekologi.

Jeg heier på dere!

 

Espen Sare Ledaal – Espenmin

Espen og meg i Budapest 2015. Foto: Privat

Espen og meg. Foto: Privat

Min elskede ektemann er utdannet journalist og jobber som kommunikatør. Heldigvis har han sagt seg villig til å hjelpe meg med bloggen selv om det betyr at han må jobbe også i fritiden. Han leser alle tekstene mine og er en litt streng kommunikatør. Innimellom blir jeg bedt om å gå tilbake til skrivebordet og starte helt på nytt, andre ganger er det bare litt rettskriving som skal til. Helt fra begynnelsen av har han tålmodig støttet prosjektet mitt. Som den samfunnsengasjerte, feministen han er!

Tusen takk for all hjelp, elskling. Jeg elsker deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.